STUDENTTÅRTORNA!!!



Bakade idag 4 st tårtor till min svägerskas student. Hon har läst omvårdnad , därav temat:)
Jag fyllde dessa med marabou apelsincrisp chokladmousse och apelsinmousse. Spacklade med grädde. Köpte marsipanlock och testade att använde dom för första gången, föredrar ändå sugarpaste, tyckte marsipanen var lite hårdare och svårare o jobba med.
Dekorationerna är av sugarpaste.
Ganska nöjd blev jag, hoppas hon blir det också:)

Fars dags tårtan


Hade kvar en bild på fars dags tårtan jag gjorde i höstas.  behöver träna på att skriva snyggt med gelen och att ta ut bokstäver i sp utstickarna, tycker det e sååå svårt o få till dom bra...

Jobb tårta


Tårta som jag hade med till jobbet för ett tag sen, fick vårkänslor innan våren ens kommit på riktigt och bestämde mig för att göra en tårta med riktigt vårtema. Massa färger och blommor. Gulligt va??!!

cupcakes




2 gamla bilder (dålig bildkvalitet) på cupcakes ,
Den första är  vaniljcupcakes med frosting och dek med sp, gräs och nyckelpigor.
Den andra är "rainbow cupcakes", var bara tvungen o testa detta, det lät så himla kul. Det var inte alls så svårt som jag trodde och som det såg ut, var riktigt nöjd med resultatet och väntar på nåt bra tillfälle o få prova detta igen:)


KANELBULLE-TÅRTA


KANELBULLSTÅRTAN TILL MIN MANS JOBB.
En ide jag bara fick sådär att göra en tårta som ser ut som en gigantisk bulle, då min mans jobbkompisar är helt galna i bullar och fika.....
den blev väldigt omtyckt och uppskattad och jag blev faktiskt ganska nöjd själv också:)

RSS 2.0