HALLOWEEN!!!!


OJ, Vilken dålig kvalitet det blev på bilden...måste skaffa en bättre kamera.
Ikväll firade vi lite halloween här hemma. Pumpan stod på trappan och lyste upp, pyntat med spindelnät, fina blommor och div otäcka plastdjur :P
Var ju såklart tvungen att baka nåt gott kvällen till ära, det blev tigercupcakes med mandariner som spritsades med skumpiskad vaniljgrädde (färgad orange) och toppade med kolakulor.


Rainbow-cupcakes


I veckan har jag haft min syster här på besök från Belgien, har varit jättemysigt. Ena dagen bakade vi såna här och bjöd lite gäster på.
Rainbow-cupcakes kallas dom och är mkt enklare att göra än vad dom ser ut. Blir jättefint och går att variera i all oändlighet.
Det var mango-cupcakes som vi spritsade med melongrädde (färgad då så klart).

Mina favoritkakor


Bakade idag min favoritkakor, vaniljhorn. Doppade dom i rosafärgat socker för att dom skulle bli lite roligare. Tycker det är synd att folk inte bakar mer småkakor, det blir ju så mycket godare än köpta kakor.
Se så inbjudande det ser ut . Så här ser min lilla köksbänk numera alltid ut, så att dom som kommer hem till mig bara kan ta sig en kopp te och nån god kaka.


Kanelbullar till kanelbullens-dag


Bakade ju såklart kanelbullar till kanelbullensdag, men glömde att lägga ut ett inlägg här:)
har börjat baka mina bullar i aluminiumformar istället för i pappersformar, för jag tycker att dom bevarar sin saftighet mkt bättre än i pappret som drar ur mkt vätska ur bullarna.

Kladdkaka med bountystopping och chokladsås


Kladdkaka med bountytopping och hemgjord chokladsås.....mums!!!!
denna har jag bakat och tagit med till jobbet två ggr det senaste, kan säga att det inte funnits så mkt som en smula kvar på fatet. Den godaste kladdkakan jag ätit och med chokladsåsen på blir den bara ännu bättre:)

Devilfoods cupcakes


devilsfood cupcakes. Mörka chokladcupcakes toppade med mjölkchokladfluff och solrosfrön doppade i choklad. gooooottttt

LEON 5 ÅR


Vi hade 5 års kalas för Leon för ett tag sen. Jag kom ju hem från sjukhuset dagen innan så det är första kalaset på länge som jag inte hade tid att baka så mkt till. dessa två tårtor hjälpte Kitty mig att fixa till lite snabbt. dom blev ju ok med tanke på omständigheterna. Mkt omtyckta blev dom också:)


Snabb gräddtårta


Denna tårta gjorde jag lite snabbt en kväll , bara för att liksom...:)
Fylld med vaniljmousse, som är köpt i kosovo. och chokladpudding. Täckt med vispgrädde och krossade hasselnötter. Detta är officiellt min nya favorittårta...:)

RSS 2.0