Chokladbollar

Alla barn älskar chokladbollar, även jag:)!!! hahaha
Gör mina lite annorlunda, har i kokos, nötter(valnötter och hasselnötter), och små solrosfrön. Sen fick barnen hjälpa till och rulla i vårt favoritströssel och i kokos.

Mini-Violcupcakes

Jag är förtjust i Violsmaken och har hittat violarom som man kan använda till altt möjligt. Denna gången blev det minicupcakes med nougat toppade med violsmörkräm. Kombinationen viol och nougat var en riktig fullträff, det passade jättebra ihop tycker jag.


Smultron-macaroons och New-York cheesecake

Åh, älskar sommaren och alla smaker som hör till, smultron är väl ändå de flestas favorit??
Därför gjorde jag smultron-macaroons, macaroons som är fyllda med smultronsmörkräm. Sååå goda blev dom:)



Och så blev det en New-York Cheesecake , ur Leilas bok. Den var riktigt mastig och god. Måste säga att jag föredrar mitt recept på halloncheesecake, men denna gick inte heller av för hackor.




Kakmonster!!!!

Kakmonstren har invaderat Götene:)
Jag hittade såna här sötisar på en annan bakblogg och gjorde ett par egna för att fira när semestern började:)
Det är banancupcakes som är täckte med vanlig grädde och doppade i kokos som jag färgat blå och sen har monstren fått ögon av SP och halva kakor i munnen....roliga va??


Slut på semestern

Så....då var det över för denna gången, semestern då så klart. Hunnit baka lite har jag ändå gjort, men inte haft ork att uppdatera här. Så nu kommer ett par saker som jag bakat under ledigheten.



Vi var ju i Kosovo i två veckor och ni tror väl inte att jag kunde låta bli att baka där nere?
Det blev kanelbullar, något som dom uppskattade väldigt mycket och som dom där aldrig hade smakat innan. Gjorde även cupcakes, blev också populärt. Sista kvällen gjorde jag en "kosova-tårta", hade ju inte så mkt redskap med mig ner, så reultatet blev u inte lika bra som det hade blivit här hemma, men jag blev ändå nöjd och jag tror att alla där nere blev det med :)

RSS 2.0